Bakgrundsbild

Köpvillkor

Beställningar

Beställningar görs i webbshoppen . Det är också möjligt att hämta sin beställning i vårt showroom på Lidingö och att handla på plats. Det finns inga fasta öppetider så det görs efter överenskommelse. 

Alla priser är inklusive moms. Du måste ha fyllt 18 år för att få handla hos.

Betalning

Genom PayPal kan AMOTTO erbjuda snabb och enkel betalning via kort eller PayPal-konto som godkänns över hela världen. AMOTTO lagrar inga kortuppgifter.

Som gäst väljer du att genomföra ditt köp utan att logga in.

Klicka på “Till kundvagnen”. När du kontrollerat dina produktuppgifter och känner dig nöjd, kompletterar du beställningen med att ange dina uppgifter i fälten. Du väljer Kundtyp och fyller sedan i de fält som är markerade med en röd stjärna. Dessa uppgifter är obligatoriska.

 

Frakt                                 DHL-logga                                           

Vi använder oss av Posten eller DHL för leverans. Försändelser skickas till det postkontor eller den DHL Servicepoint som ligger närmast dig. Glöm inte att ange mobilnummer som Posten/DHL Servicepoint kan nå dig på så att de kan ringa eller smsavisera när leverans sker.

Leverans sker oftast inom  1-2  veckor men för närmare besked kontakta oss gärna.

Fraktkostnaden är 49 kronor. Eventuella paket som inte hämtas ut debiteras för frakt och hanteringskostnader samt en avgift på 200kr från AMOTTO.

Dessa leveransvillkor gäller endast inom Sverige. Om ni önska leverans utanför Sverige, vänligen kontakta oss.

Önskar ni handla med leverans mot postförskott, vänligen kontakta oss.

 

Ångerrätt

Du har full ångerrätt inom 14 dagar efter mottagandet av leverans. Varorna ska returneras oanvända och i originalförpackning med faktura eller fraktsedel. Hela köpesumman återbetalas men leveranskostnaden för returen står du själv för. Uppgifter om hur återbetalning ska ske ska bifogas.

Vänligen kontakta oss innan du returnerar en vara.